God jul!

Hej på er och god jul! Dålig uppdatering här men min motivation är på noll och Cosima vilar än. Hon har fått metcam i 10 dagar och då har jag promenerat 30 min dag med henne. Efter det har jag promenerat i skogen och ridhus, samt longerat, och nu den senaste veckan har jag tömkört lite. Hon har fortfarande ont men efter metacam-kuren blev det bättre, men inte bra nog för att kunna rida. Jag har investerat ett Back On Track fleecetäcke så förhoppningsvis kommer det hjälpa på traven. Jag avvaktar lite i en vecka nu, och om hon fortfarande är öm om en vecka så får hon troligtvis äta en metacam-kur till. 

Har ju inte berättat hur det gick hos veteriären men för er som inte vet så var allt ok och det var "bara" muskelömhet. Ändå skönt att veta att det inte var något allvarligt med själva ryggraden. Veterinären var väldigt förvånad att hon inte visade något när jag red, positiv och jobbar på som vanligt. Inte alltid positivt att ha en sån häst... På undersökningen fick hon genomgå böjprov, röntgen, ultraljud och longering/ridning. Allt var ok så fick utskrivet metacam för antiinflammatorisk och smärtstillande effekt. 

En positiv sak med detta är att jag äntligen kan ta tag i mig själv och min onda rygg, det är trotsallt, minst lika viktigt...

Detta är så himla tråkigt, men jag hoppas att vi snart är tillbaka igen, starkare än förut! 
 




Julia Högman

Dressyrryttare

RSS 2.0